Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от vgp_sas Покажи съобщение
    Тоя мотор, не знам какво трябва да е видял, за да прегрее......

Остава без охладителна течност примерно и прегрява.
    Какво толкова. Агнета зад волана колкото искаш.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

• Относно това с главата, палиш и гледаш дали надува маркучите, цвета на маслото, охл течност и т.н., все неща които е добре да видиш при оглед на който и автомобил да е. Най-тъпия вариант е да не е шлафана (челосана, вятър и всякакви подобни понятия) преди да се сложи, но то не си струва защото е 30-50лв и след 10х км пак да я духне.
      Ако имаше такъв жокер би си спестил обясненията според мен, или трябва да може да ти отговори без да се замисли на тия въпроси.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
        питай при кой е застрахована (била). Ако е в някоя от компаниите, с които работи SDI, може да се провери историята и. Мисля, че е удряна отзад и не е оправена напълно добре. Но по снимки не може да се каже точно
        Няма нужда да ходи при застраховател.

Comment

• А по каско?

Comment

• Цялостно пребоядисана кола с регистрирано ПТП миналия октомври не са достатъчни?

Comment

• Ей жестоки сте хора , благодаря!!!!
              Не го знаех тоя сайт. Там се появява МПС-то само ако то е причинило ПТП-то нали? Неуспешен ден днес, това ГТ явно отпада, а другата кола която имах време да видя не си отговаря на цената според мен да не говорим за отношението на джамбазина (то вярно че и аз питам глупави върпоса ама все пак той иска да ми вземе парите, не аз неговите).
              Alfa Romeo GT 1.9 JTDm@150++ hp (remapped but not dynoed), Graphite Black, Distinctive, ExtremeTuning strut bar, TOORA 570 wheels, Koni STR.T shocks + Eibach ProKit springs

Comment

• Ако го е ударило градушка или се е шибнало в дърво няма да го видиш в тоя сайт

Comment

• Е добре сега ако удара и е бил лек и няма нищо покривено какво лошо има, че е правена цялата? Ходи си виж колата!
                  www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• ПТП, вероятна градушка, отворен и незнайно от кой правен мотор, що пък не? И без това са останали само още 20-ина дизелови ГТ-та в мобилето.

Comment

• И всичко това са предположения само. Нищо не му пречи да я види.
                      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                        И всичко това са предположения само. Нищо не му пречи да я види.
                        Братле, оня си е признал за градушката вече

Comment

• http://www.cars.bg/c1656567

Taя как ви се струва?
                          На пръв поглед е много запазена... и много постна. Баси, чак без халогени не бях виждал

Две неща обаче ме съмняват:
                          1. годината - пише 2000, но си мисля че без пасажерски airbag са само първите 1996-7
                          2. с новите софийски номера е... някой си я е купил, регистрирал, покарал месец-два и сега я продава... защо...
                          156 2.0TS

Comment

• Без пасажерски еърбег е ОК, тъкмо едно устройство по-малко, което да създава проблеми.
                            Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                            Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                            Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                            Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

• Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
                              http://www.cars.bg/c1656567

Taя как ви се струва?
                              На пръв поглед е много запазена... и много постна. Баси, чак без халогени не бях виждал

1. годината - пише 2000, но си мисля че без пасажерски airbag са само първите 1996-7
                              2. с новите софийски номера е... някой си я е купил, регистрирал, покарал месец-два и сега я продава... защо...
                              Това са от "първите" нови номера, регистрирана е преди около година и половина.

Comment

• Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
                                http://www.cars.bg/c1656567

Taя как ви се струва?

Има нещо. Но с тоя ауспух двигателят е перфектен

---------- Post added at 14:47 ---------- Previous post was at 14:41 ----------

Взех на шурея навремето една такава - има и до ден днешен проблем със синхронизатора на 2-ра скорост

Comment

Working...
                                X